Meistä

Paikalliset arvot

Restaurant Arkenin taustalla on yrittäjäperhe, jolle paikallisuus, elinvoimainen maaseutu ja paikallisten arvojen säilyttäminen on tärkeää. Restaurant Arken on perheen yrityksistä tuorein tulokas.

Visiomme on ollut luoda merenrantaravintolasta ainutlaatuinen saaristolaiselämys, jossa voi nauttia lounasta tai illallista Merenkurkun upeissa maisemissa. Tahdomme tarjota ruokaelämysten lisäksi myös muunlaisia elämyksiä, minkä vuoksi järjestämme Arkenissa tansseja ja live-musiikkia. Nauti terassillamme pari kylmää juomaa samalla, kun yhtyeet ja orkesterit värittävät Merenkurkun kauniit maisemat sulosoinnuillaan.

Uudistettu Arken

Olemme uudistaneet ravintolan sisustusta ja ruokalistaa, ja koska paikalliset arvot ovat meille tärkeitä, pyrimme hyödyntämään lähialueen tuottajien raaka-aineita ravintolamme annoksissa.

Tuomme merelliset saaristolaisherkut entistä paremmin nälkäisten matkailijoiden lautasille, pitäen kuitenkin paikan klassikot uudelleen mietittynä listalla.

Kiireettömään ruokailuun

Haluamme tarjota kiireettömän ja herkullisen mahdollisuuden niin koko perheen ruokahetkeen kuin kahdenkeskiseen illanviettoonkin. Toivotamme sinut ja perheesi lämpimästi tervetulleeksi nauttimaan kauniista merenrantamaisemista ja herkullisista ruoka-annoksistamme!

Lapset voivat halutessaan pulahtaa uimaan läheisellä Raippaluodon uimarannalla.